Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката

...
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Приятелят ми Веско Маринов ме върна във ватманските ми години

Предлагаме ви седмичните  мнения на лорд Евгени Минчев за рубриката " ТелеГАФ “ на  в. " Телеграф “.

Дъщерята на Искра Радева свети в розово

С красиво, лятно празненство Асдис Ран посрещна рождения си ден. Без да има експлицитен код за обличане, досегашният модел и дъщерята на Искра Радева Елена, се оказаха съвсем в идентични цветове. Това зададе наклонност, че розовото е новият цвят на 2024, изключително доказано от такива източници. Ран сполучливо интерпретира визията на Мерлин Монро, като в равновесие с това е повела маниерите съм към този облик. Харесвам блестящите сектори в роклята на зведната щерка, дължината на роклята, пестеливота, само че изящна приложимост на наличните аксесоари.

Полата на Вътова- като гаражна врата!

Ето и Славена Вътова при нас през днешния ден, секси комшийка, с която от време на време си кимаме учтиво. Тук имаме съблазън на една кука, като употребявам съблазън пейоративно. Горната част ми мяза на пазарска чанта, пригодена за боди или бюстие, към този момент всеки му споделя както се сети. Плетиво, в случай че не е от Мисони не признавам, само че те се разпознават от пръв взор. Полата е като врата на гараж, чиято господарка мъчно намества колата си вътре. Казано на изчерпателен език- полата наподобява очукана, та очукана. Да, може би някой таксиметров водач да ми каже- ти па си Ален Делон. Слава Богу- не съм. Славена и да черпиш по едно капучино по съседски.

Кеца да прати очилата си при доктор Емилова

Онзи ден Васко Найденов ми " дръпна ухото “, че все съм го коментирал. Здрасти, Васе, ние отново сме тук и отново ще те разясняваме. Гаджето все пита, по какъв брой лв. е метъра на този плат, че в университета имат вечер на гениите и май ще те имитира. Накъде е тръгнал този стомах, очевидно го е боязън да не изпусне рейса и е тръгнал пред притежателя си. Черната тениска не прикрива някои недостатъци, знам по себе си, опитвал съм  с алена и не става. Тук сакото е бодил в очите ми, освен поради пайетите а и поради кривата съгласно мен кройка. То е по този начин несъразмерно, че е като плажна забрадка с ръкави. Не ми харесва, брат и прическата, това чоки /мама по този начин казваше/, е като стопена свещ на торта. Очилата пък бих ги пратил при лекар Емилова, малко да смъкват килограми.

Сакото на Веско в цвят за Вартбург?

Милият ми другар Веско Маринов ме върна във ватманските ми години. Без доста театралности, бих се заклел против тогавашната ми заплата, че униформите ни бяха напълно същите. Но  къде ще се съпоставя Веско с мен- та аз носех даже вратовръзка. Не желая да му скапвам лятото на момчето, което, само че бива ли подобен избор. Синьо сако в цвят, в който не биха оцветили и Вартбург, черен панталон и бяла риза. Ако би трябвало да изтъквам ария по случая, то тя ще е или " Елате, хиляди младежи “ или някоя от състезанието Ален мак. И в случай че позволите да скалъпвам върху Божинката- Човек както самичък си се облече, никой различен не може да му открадне сакото.

Стораро да излезе в естетически болничен!

Когато ми прилошаваше майка ми споделяше, че в лицето съм жълт-зелен. Направих тази асоциация и с облеклото на Тони Стораро, при който може да се предпише няколкодневна карантина, по подозрения за неприятен усет. Съчетанието е като предверие на детска градина, можел е да добави картинка с розов пеликан и ето ти приключен учебен пейзаж. Понеже съм виждал Тони с естетически правилни комбинации, предлагам да се върне към тях, даже и да става въпрос за почивен ден или спорт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР